>BpQjPJvCERvlELx<

 

Musikforeningen "I morgen er det Jul, Mor" melder klar med forårets program, og det tæller markante navne.

Der lægges ud fredag 31. januar med danske Ligthnin' Moe And His Peace Disturbers, der spiller rockin' blues. En stil, som mange af de andre Partybands i forårsprogrammet også benytter sig af.

Et af Skotlands populære folk-rock bands, Wofstone, lægger vejen forbi Sysseltinget 19. februar. Wolftstone er kendt for energiske koncerter på Skagen Festival og betjener sig af både elektriske instrumenter og sækkepibe og violin.

Det er lykkedes foreningen at få Van Morrisons gamle band Them til at lægge vejen forbi Hjørring og give koncert 15. marts.

Som noget nyt prøver foreningen 17. april (skærtorsdag) at invitere til godt gammeldaws dansebal med de garvede Partybands Sonor og Telstar.

Legendariske danske Burnin' Red Ivanhoe, der fik fatastiske anmeldelser for sidste års koncert i Aalborg, indtager scenen 3. maj og genopliver hele 70'er-stemningen fra gruppens storhedstid.

Karl Kirkedal, Jørgen Larsen og Søren Jensen fra bestyrelsen i "I morgen er det jul, Mor" er meget tilfredse med forårets program. Ikke mindst, at det er lykkedes at få koryfæerne fra Them til at lægge vejen forbi Hjørring.

Bestyrelsen præsenterer forårets program med en succes i ryggen. Til deres store glæde har det vist sig, at der findes et publikum til netop den levende musik fra Partybands spektret i Hjørring.

Foreningen har oplevet, at der har været run på mange af arrangementerne i efteråret, så optimismen er i højsædet. - Vi har prøvet forskellige genrer af, men nu mener vi, at vi har skudt os ind på netop vores niche. Det kan vi se af publikums reaktioner, siger Søren Jensen. Publikum i Hjørring og omegn kan vente sig mere af samme skuffe, lover bestyrelsen.